

EC Fenway Room	In-Person	Welcome Breakfast & Networking Introduction	8:30AM - 9:00AM 9:00 AM - 9:15AM	
	In-person & recorded	Session 1	9:15AM - 9:45AM 10 min Q&A	Mehmet Ergezer, WIT "Architecture & AI"
	In-person & recorded	Session 2	9:55am - 10:25AM 10 min Q&A	JoJo Jacobson, Simmons "Fighting Racist Robots: The Importance of Teaching Prompt Generation in DEI Work"
	In-person & recorded	Session 3	10:35AM - 11:05AM 10 min Q&A	Katrin Kriz, Emmanuel "Supporting Working College Students with Compassionate Pedagogy"
	In-person & recorded	Session 4	11:15AM - 11:45AM 10 min Q&A	Hariharan Naganathan, WIT "Digital Construction: Exploring VDC Tools through Hybrid Pedagogy and Technological Integration"
	LUNCH & POSTER SESSION		11:55AM- 12:45PM	 Andrew Seredinski, WIT, "Combatting Gender Bias as a Lab Assignment using Wikipedia" Susannah Gal, WIT, "Blueprint Course Development to Support Multi-section Courses" Sarah Walkowiak, WIT, "Adjunct Faculty Onboarding and Inclusion" Uri Feldman, WIT, "Integrating AI into Existing Curriculum" Donna Beers, Simmons, "Identifying and Protecting Soft Targets and Crowded Places" Josh Luckens, WIT, "Using Case Studies Across Disciplines" Kapil Gangwar, WIT, "Plotting Force and Bending Momentum using Matlab or Excel"



				Veronica Bennett, Simmons, "Integrating iPads as Learning Style Aides"
Group Viewing Available Fenway Room or WSC 101 or WSC 111	Presented on Zoom w/ In- Person Group Viewing Option (unless indicated otherwise)	Block 1; Concurrent Sessions	12:45 PM - 1:15 PM 10 min Q&A	In Person Group Viewing = Fenway Room Discussion Option = Anthony Lacina, MCPHS, "Cross- Course Interdisciplinary Team-Based Projects" In Person Group Viewing = WSC 101 Workshop Option 1 = Janet Hart, MCPHS, "Creating Opportunities for Teaching Collaboration" In Person Group Viewing = WSC 111 Workshop Option 2 = Tim Hanaway, Simmons, "Al Empowerment: The Sevenfold Path for Educators"
	Presented on Zoom w/ In- Person Group Viewing Option (unless indicated otherwise)	Block 2; Concurrent Sessions	1:25 PM - 1:55 PM 10 min Q&A	In Person Group Viewing = Fenway Room Discussion Option = Sarah Walkowiak, Weijie Pang, Jeremy Wachter, WIT, "Improving Accessibility in STEM Courses with LaTeX and other tools" In Person Group Viewing = WSC 101 Workshop Option = Jessica Parker, MCPHS, "AI-Driven Practices in Doctoral Student Writing Development: Ethical Frameworks, Teaching Strategies, and Tools for Formative Feedback"
	Presented on Zoom w/ In- Person Group Viewing Option (unless indicated otherwise)	Session 3	2:05 PM - 2:35 PM 10 min Q&A	In Person Group Viewing = Fenway Room Discussion Option = Joshua Gyllinsky, WIT, "AI- Proofing Assignments Without Ignoring AI in the Higher Education Landscape" In Person Group Viewing = WSC 101 Workshop Option = Lisa Taglieri, MCPHS, "Enhancing Critical Thinking Through Simulation: Developing a simulation program from the ground up"
	Zoom	Closing Message	2:45 PM - 3:00 PM	

